Huinink, zakelijke telefonie Zeeland - Cherrylin

Huinink, ook voor telefonie en netwerken in winkels

Op zoek naar een mooi (kerst)cadeau? Bij CherryLin en Livera in Goes vind je fraaie lingerie voor elk budget. Wij zorgden ervoor dat de telefonie en datacommunicatie in beide winkels op rolletjes loopt.

Twee winkels naast elkaar

‘Je kunt beter een concurrent naast je krijgen dan verder weg’, is de filosofie van ondernemer Steven Witkam. Daarom kwam hij 18 jaar geleden op het idee om een tweede lingeriewinkel te beginnen. ‘Bij Livera bieden we de collectie lingerie, nacht- en badkleding die je bij alle vestigingen vindt. CherryLin zit daar een prijsklasse boven, met merken als MarieJo, Prima Donna, Twist en L’Aventure’, vertelt Steven.

Huinink - zakelijke telefonie Zeeland - Cherrylin

CherryLin

‘CherryLin heeft eigen medewerkers die een deskundig advies geven bij elke aankoop. Bij Livera geven we eveneens advies, maar kun je ook zelf rondkijken. Beide winkels versterken elkaar. We hebben zelfs een tussendeur tussen beide panden. Klanten die bij CherryLin een mooi setje hebben gekocht, gaan voor een pyjama of sportbeha nog even naar Livera. Of andersom.’

Zakelijke telefonie Zeeland

‘CherryLin is een zelfstandige winkel, met een eigen webshop, website en huisstijl. Wie in onze webshop iets bestelt, krijgt het gratis thuisbezorgd. Voor Livera zijn we franchisenemer.’ Deze formule vraagt natuurlijk om goede ICT. ‘Huinink heeft ons eerst ontzorgd op het gebied van zakelijke telefonie. Daarover waren we zo tevreden dat ze nu ook ons bedrijfsnetwerk verzorgen. We zijn heel tevreden over de samenwerking. De lijnen zijn kort en alles is tot nu toe heel soepel gelopen.’

Flexibel

Het voordeel van zakelijk bellen via internet is dat je als bedrijf heel flexibel bent. Je kunt makkelijk uitbreiden met extra toestellen op hetzelfde nummer. Ook kun je eenvoudig het vaste nummer doorschakelen naar een 06-nummer of tijdelijk een andere boodschap inspreken, bijvoorbeeld met afwijkende openingstijden. Bovendien bespaar je er kosten mee, zeker als er sprake is van meerdere vestigingen.

Contact zakelijke telefonie Zeeland

Wilt u meer weten over de juiste ICT- en telefonie-oplossing voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.