Wifi in jachthaven - Huinink ICT-beheer Zeeland

Wifi in jachthaven Middelharnis

Met een goede wifi-verbinding trek je als horecagelegenheid meer gasten. Ook op vakantie of tijdens een dagje uit kunnen we immers niet meer zonder internet. In de jachthaven van Middelharnis kun je na het aanmeren gelijk het weerbericht checken of een leuke foto plaatsen op social media. Of ’s avonds je favoriete serie kijken op de boot. ICT-bedrijf Huinink legde er een snellere wifi-verbinding aan.

Wifi-signaal versterken

De jachthaven had wel een wifi-verbinding, maar die was oud en vertoonde veel storingen. De engineers van Huinink plaatsten daarom twee straalzenders, die het signaal verdelen naar zes masten op verschillende plaatsen in de jachthaven. Op elke mast hangen drie access points; in totaal zijn er dus achttien kastjes die het wifi-signaal versterken naar de ligplaatsen. “Onze klanten zijn nu dik tevreden”, vertelt een woordvoerder van de gemeente Goeree-Overflakkee.

 

Wifi in bibliotheek

De gemeente Goeree-Overflakkee timmert aan de weg. Zo verbeterde de gemeente vorig jaar haar dienstverlening door met een bus naar verschillende dorpen te rijden. Bewoners kunnen in de bus terecht voor bepaalde diensten of producten waarvoor ze anders naar het gemeentehuis moesten. ICT-bedrijf Huinink zorgde voor de hardware en de wifi in deze bus.
In de bibliotheek van Middelharnis richtte de gemeente Goeree-Overflakkee een GO-markt in, om bewoners beter te kunnen informeren. Huinink installeerde er de werkplekken, wifi en de narrowcastingschermen.

Andere werkzaamheden die wij voor de gemeente Goeree-Overflakkee mochten uitvoeren zijn het leveren en installeren van werkplekken voor het nieuwe gemeentehuis. Ook zorgden we voor het verwijderen van de hardware op de voormalige locaties. En we legden wifi aan in de vergaderruimte van het voormalige gemeentehuis.

‘Op Huinink kun je vertrouwen’

De ICT-afdeling van de gemeente Goeree-Overflakkee ervaart de samenwerking dus als heel positief. ‘Het team van Huinink verzorgde een grote diversiteit aan ICT-activiteiten op verschillende locaties voor ons. Als opdrachtgever hoeven wij alleen aan te geven wat we belangrijk vinden en zij voeren het uit. Snel, deskundig en altijd conform afspraak. Ze zijn heel klantgericht en daardoor ook heel netjes in de samenwerking. Op Huinink kun je vertrouwen!’

Meer weten over een snelle wifi-verbinding of onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!