Huinink videoconferencing via Microsoft Teams

Videoconference via Microsoft Teams

Voor elke vergadering een passend systeem
Vergaderen op afstand. We deden het al wel, maar sinds we door de maatregelen rondom het coronavirus min of meer aan huis gebonden zijn, zijn we massaal om en doen we bijna niets anders vanaf onze (thuis)werkplek. Microsoft Teams is daar in principe een ideale oplossing voor.

Vergaderen thuis

Vanaf uw werkplek kunt u prima overleggen met mensen op andere plekken. Het biedt niet alleen een virtuele vergaderruimte waarin u met elkaar kunt overleggen, maar het is ook een samenwerk-tool. U kunt diverse documenten met elkaar delen en tegelijkertijd bewerken, agenda’s bekijken, appberichten toevoegen, etc.

Videoconference via Microsoft Teams

Vanuit een vergaderruimte deelnemen aan een vergadering via Teams, dus via videoconference, is echter niet zo vanzelfsprekend. Daar heeft u aparte oplossingen voor nodig. En Huinink helpt u daarbij! Namelijk via een door Microsoft gecertificeerde videobar inclusief speakerphone. De ‘collaboration bar’ is gemakkelijk te bevestigen bovenop een lcd-scherm, computermonitor, white board of ander plat scherm. Plug de kabels in, gebruik de bijbehorende afstandsbediening en u bent gereed om te vergaderen zoals u gewend bent met Microsoft Teams!

Duidelijk in beeld en geluid

Door de kwalitatief hoogwaardige camera is iedereen in de ruimte duidelijk in beeld en de microfoon zorgt ervoor dat iedereen binnen een straal van twee meter kraakhelder te verstaan is. Echo- en andere (storende) geluiden worden automatisch gefilterd, waardoor beide partijen de vergadering ervaren alsof men live tegenover elkaar zit.

Contact videoconference via Microsoft Teams

Wij hebben een breed assortiment aan videoconference-producten en kunnen voor elke vergaderruimte een passend systeem leveren. Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@huinink.nl of bel naar 0111-676262.