IP-tv Huinink Zeeland

Verrijk de gast- en cliëntervaring met IP-tv

Genieten van de favoriete tv-zenders, waar ook in Europa

Gasten in uw hotel, op uw vakantiepark of patiënten die langdurig verblijven in uw zorginstelling vinden het prettig als zij ook daar naar hun vertrouwde tv-kanalen kunnen kijken. Tv zoals thuis draagt bij aan hun welbevinden of herstel. Met IP-tv van ForceFusion kunt u op die behoefte inspelen, de klantervaring verrijken en goed gastheerschap tonen. U biedt de nodige informatie, amusement en ontspanning, waar ook in Europa.

Wat is IP-tv

IP-tv staat voor InternetProtocol TeleVision en betekent dat het televisiesignaal via een internetverbinding wordt ontvangen in plaats van via de satelliet of kabel. Voor IP-tv wordt een apart, afgeschermd netwerk los van het normale internet gebruikt. Dit is nodig om de benodigde bandbreedte te waarborgen.

Waarom IP-tv?

IP-tv van ForceFusion betekent dat uw gasten of cliënten, waar ook in Europa, kunnen genieten van hun favoriete tv-zenders zonder haperingen. Er zijn nu 3 hardware varianten beschikbaar:

  • TVIP415 is in combinatie met een lokale server geschikt voor o.a. hotels en vakantieparken. Kortom locaties waarop meerdere apparaten gelijktijdig tv kan worden gekeken. De lokale server verdeelt het signaal over de diverse TVIP 415 boxen waardoor iedereen over een uitstekend signaal beschikt.
  • MAG boxen, leveren rechtstreeks een tv-signaal waarbij er gebruik kan worden gemaakt van de bestaande internetverbinding.
  • MexBox, deze box omvat een 4G internetverbinding plus een tv-module. Deze all-in-one box is uitermate geschikt op locaties waar het internet te wensen over laat. Natuurlijk is deze box ook uitermate geschikt voor reizigers die door heel Europa zichzelf willen verzekeren van internet en tv.

Nadat de geschikte hardware is gekozen, kunt u zelf het abonnement samenstellen, met nog vele aanvullende opties. Alle pakketten zijn maandelijks aanpasbaar en opzegbaar.

Voor wie?

IP-tv is in het bijzonder interessant voor hotels, vakantieparken, ziekenhuizen en zorginstellingen. De hotelgast is op zoek naar nieuws en ontspanning via tv-kanalen die bij hem of haar passen en wil dit in de hoogste kwaliteit tot zich nemen. Goede tv staat dus hoog op de verlanglijst van hotelgasten. Dat geldt ook voor cliënten in de zorgsector. Het is voor zorgorganisaties steeds belangrijker om de allerbeste zorg en service te bieden. Een aangename omgeving stimuleert immers een spoedig herstel waardoor de duur van de zorgopname wordt verkort. Zorgorganisaties zijn daarom steeds meer op zoek naar de in-room ervaring die hotels hun gasten bieden. Goede tv hoort daarbij.

Contact IP-tv

Wilt u weten wat IP-tv voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op!