Huinink ICT coronavirus

Veilig samen thuiswerken tijdens de coronacrisis

De maatregelen rondom het coronavirus hebben een grote impact op organisaties. Als uw Zeeuwse partner in ICT vinden wij het belangrijk dat de continuïteit van uw organisatie wordt gewaarborgd. Hieronder leest u hoe wij dat doen!

Veilig en gezond werken staat centraal!

Vanzelfsprekend staat de veiligheid en gezondheid van u en onze medewerkers centraal.
Onze collega’s zijn op de hoogte van de adviezen en richtlijnen van het RIVM en zijn geïnstrueerd om een veilige werkomgeving voor u en voor ons te kunnen waarborgen. En, daar waar het kan, werken we op afstand. Heeft u specifieke richtlijnen of wilt u daarover met ons van gedachten wisselen? Geen probleem! Bel naar 0111 – 67 62 62 of stuur een e-mail naar info@huinink.nl om uw wensen kenbaar te maken.

Thuiswerken

Nederland werkt zoveel mogelijk thuis. En zoals het er nu uitziet, zal het nog wel even duren voordat alles weer zoals vanouds is. De afgelopen periode hebben wij voor een groot aantal kleine en grote bedrijven virtuele werkplekken geïmplementeerd. En zijn er bijvoorbeeld extra schermen nodig om uw medewerkers nog beter vanuit huis te laten werken, dan regelen we dat ook.

Online samenwerken

Veilig én snel online samenwerken is belangrijker dan ooit geworden. Door uw ICT-processen goed te (laten) organiseren kunnen vele werkzaamheden, zoals overleggen en presentaties gewoon doorgaan. Dat kan bijvoorbeeld via Microsoft Teams. Via Microsoft Teams heeft u onder andere de mogelijkheid om te chatten, documenten te delen en te overleggen via videoconferencing.

Smart Working Solutions

Een andere mogelijkheid biedt de Smart Working Solutions. Met Smart Working Solutions kunt u op elk moment van de dag en vanaf iedere locatie samenwerken. Met één account heeft iedere medewerker toegang tot alle cloudapplicaties die nodig zijn om aan het werk te kunnen gaan. Lees er meer over in ons blog.

Veilig online thuiswerken

Meer thuiswerken brengt meestal ook extra veiligheidsmaatregelen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan extra veiligheidsopties bij inloggen of veilig werken op het bedrijfsnetwerk.

Meer informatie thuiswerken

Heeft u vragen of wilt u een keer sparren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!