Vacature: fulltime support-/installatiemedewerker

Ben jij graag het aanspreekpunt, heb je passie voor IT, kun je presteren in een hectische omgeving én hou je van afwisseling? Stuur ons dan jouw CV met motivatie!

Over deze functie

Huinink is een bekende speler in Zeeland op het gebied van ICT en telefonie. Onze projecten treft u vooral bij gemeenten, in de horeca, zorg, bouwbranche en recreatieve sector.

Functie-informatie

Jij wordt de supportmedewerker voor de binnen- én buitendienst in een team van acht collega’s op de locatie in Ellemeet. Binnen dit team ben jij verantwoordelijk voor de oplossingen en installaties op locatie van onze klanten en eerstelijns hulpvragen. Je helpt klanten met veranderingen en storingen op het gebied van IT. Het werk kan bestaan uit het zowel aanleggen van fysieke bekabeling, ophangen van camera’s en wifi-componenten, als de configuratie en het beheer hiervan. Je moet dus naast IT kennis ook ‘handig’ zijn.
Je bent een zelfstandige, flexibele en handige oplosser die graag afwisselende projecten oppakt. Samen met je collega’s zorg je voor een gestroomlijnd proces. Je bent een goede troubleshooter en vastberaden om de storingen snel en efficiënt op te lossen. Datgene dat je niet gelijk zelf kunt oplossen, bespreek je in de groep en samen lossen jullie het op. Kennis en kunde van project-management is zeker een pré!

Functie-eisen

  • Je bent in het bezit van een afgeronde MBO 3 of 4 diploma in de richting ICT of je hebt aantoonbare ervaring in deze branche;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B (E);
  • Je voelt je als een vis in het water in een installatie- en een supportfunctie;
  • Projectmatig kunnen denken en werken;
  • Belangrijke competenties zijn: zelfstandig, stressbestendig, probleemoplossend, vasthoudend en je kan goed omgaan met klanten en leveranciers;
  • Kennis van virtualisatie op basis van VMware, server- en werkplekbeheer op basis van VMware en Microsoft, storage en back-up oplossingen, ICT Security, Voice over IP Perfect!

Aanbod

Je komt te werken in een klein team waardoor de lijnen kort zijn, je veel kunt leren en waar eigen inbreng erg gewenst is. Uitdaging, afwisseling en vrijheid. Zijn dat dingen waar jij blij van wordt? Stuur je gegevens dan op naar michaella@huinink.nl of informeer via 0111-676262. Vraag naar Michaella of Kees en kom ons vertellen waarom jij denkt dat jij de beste kandidaat voor deze functie bent!