Vergaderlocatie optimaliseren - Huinink Zeeland

Wifi en communicatiemiddelen voor Strandpaviljoen Brouw

Strandpaviljoen Brouw trekt jaarlijks velen strandgangers en toeristen. Dit vraagt om goede communicatiemiddelen. Met gepaste trots kunnen we melden dat Huinink voor strandpaviljoen Brouw twee ICT-projecten heeft mogen realiseren.

Vernieuwde wif-omgeving

Strandpaviljoen Brouw - ICT HuininkBij strandpaviljoen Brouw is namelijk de gehele wifi-omgeving vernieuwd en opnieuw aangelegd. De wifi werkt nu weer optimaal en het strandpaviljoen kan hier jaren mee vooruit. De wifi is gerealiseerd door een door ons opnieuw aangelegde straalverbinding met de kerk in Goedereede.

Communicatiemiddelen

Boven is Plekk Brouwersdam gevestigd. Een vergaderruimte waarbij men uitkijkt over het strand en met moderne middelen kan vergaderen. Huinink heeft hiervoor bij de oplevering eerder al de gehele wifi-verbinding aangelegd en Sonos-systemen geïnstalleerd om het geluid in de vergaderruimte te optimaliseren. Ook zijn de smartboards door Huinink aangesloten. Plekk Brouwersdam werd in mei 2015 opgeleverd en deze locatie bestaat sinds deze maand dus één jaar. Het bedrijf staat los van strandpaviljoen Brouw, maar voor een lekkere zakelijke lunch bij het vergaderen werken de twee wel samen.