Huinink Smart Working Solutions Vodafone

Slimmer samenwerken doe je met de Smart Working Solutions

Perfecte communicatie is dé sleutel voor een goed functionerend team. Wat als dat communiceren ook nog eens makkelijker en effectiever kan? Vanaf iedere mogelijke locatie. Dat klinkt als muziek in de oren, toch? Met de Smart Working Solutions van Vodafone Business is dit binnen no-time werkelijkheid. Wil jij ook weten hoe je slimmer kunt samenwerken en hoe dit uiteindelijk resulteert in meer betrokkenheid onder de medewerkers én meer winst? Lees dan snel verder.

Smart Working Solutions

Smart Working Solutions biedt de mogelijkheid om op elk moment van de dag en vanaf iedere locatie samen te werken. En dat allemaal via een veilige verbinding. Met één account heeft iedere medewerker toegang tot alle cloudapplicaties die nodig zijn om aan het werk te kunnen gaan. Werken vanaf een virtuele werkplek in een ritme dat past bij het bedrijf met daarbij alle actuele data binnen handbereik.

Voor wie is dit bedoeld?

Deze manier van slimmer samenwerken is handig voor ieder bedrijf waarbij enige vorm van samenwerken benodigd is. Samen werken aan een spreadsheet? Het houden van een videoconference of snel nog even iets checken voorafgaand aan een afspraak? Geen probleem, want je bent altijd en overal verbonden.

Wat zijn de voordelen van Smart Working Solutions?

Smart Working Solutions brengt veel voordelen met zich mee. Het maakt de onderlinge communicatie sneller en efficiënter. Dit versterkt de onderlinge band tussen de medewerkers en het bedrijf. De medewerkers voelen zich meer gewaardeerd wat de betrokkenheid vergroot. Het wordt ook zakelijk interessant, want uit recent onderzoek is gebleken dat de productiviteit onder betrokken medewerkers met 17% en de winst met 21% stijgt. Daarbij is een flexibel locatiebeleid ook mogelijk. Hierdoor wordt er bespaard op reiskosten en vastgoed.

Gratis whitepaper

Meer lezen over de voordelen van Slimmer Werken? Download de whitepaper en ontdek de voordelen!