Over ons

Huinink is uw partner in ICT. Een team van enthousiaste professionals staat klaar voor het oplossen van uw vraagstukken op het gebied van ICT en telefonie.

U als tevreden klant

Huinink werd in 2000 opgericht door Kees Huinink. Na jarenlang als cliëntmanager voor Atos Origin te hebben gewerkt met accounts als TNT Logistics en TPG, nam Kees de stap naar het zelfstandig ondernemerschap. En met succes! Inmiddels bestaat het team van Huinink uit een 9-tal professionals. Samen hebben wij één doelstelling: van u een tevreden klant maken!

‘Met Huinink werkt het allemaal net een stukje prettiger en beter.’

Kees: ‘Een persoonlijke benadering, klaar staan voor u als klant, maatwerk leveren tegen een goede prijs en doen wat u van ons verwacht. Dat vinden wij belangrijk. Door middel van ICT en telefonie werken wij aan oplossingen die resulteren in een nog betere efficiëntie, bereikbaarheid en een positieve medewerkers- en klantbeleving. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Met Huinink werkt het allemaal net een stukje prettiger en beter.’

Kijk hier voor een overzicht van onze dienstverlening en projecten.

Visie

ICT speelt een belangrijke rol in medewerkers- en klantbeleving.

Slimme tools

Automatisering is een van de voorwaarden voor een succesvolle onderneming. Overzicht en inzicht in processen, snel schakelen, bereikbaar zijn en werken aan een positieve relatie met uw klant. Met slimme tools zorgen wij ervoor dat u uw dienstverlening verder kunt optimaliseren en de beleving van uw klanten en medewerkers verhoogt.

Persoonlijk en interactief

Zo registeren onze camerasystemen voor de zorgsector of iemand langer dan normaal in de badkamer verblijft. Via inspiratieschermen zorgen wij ervoor dat uw doelgroepen op een persoonlijke en interactieve wijze worden benaderd.

Klantenbinding

Gasten in de horeca kunnen worden voorzien van een welkomstboodschap op hun mobiele telefoon of tablet. Door middel van camerasystemen kunnen wij het aantal bezoeken van een klant registeren, zodat u deze kunt verrassen met bijvoorbeeld een leuke actie of een gratis kopje koffie. Daardoor werkt u nog meer aan de binding met uw klanten. En er kan nog veel meer…

Oplossingen in ICT en telefonie

Door het bieden van de juiste oplossingen op het gebied van telefonie en ICT- vraagstukken maken wij voor u het verschil. Wij vinden het belangrijk om u totaal te ontzorgen, zowel op het gebied van levering, installatie, netwerk- en systeembeheer en meer.

Maatwerkadvies

Bij Huinink weet u dat het werkt. En anders lossen we dit zo snel mogelijk voor u op! Onze medewerkers worden continu getraind om u van het beste advies en de juiste service te kunnen blijven voorzien.

Het team

Stelt alles in het werk voor u

ICT-bedrijf Zeeland - Huinink ICT

Kees Huinink | directeur

Als senior cliëntmanager van Atos Origin werkte Kees voor grote organisaties als TPG en TNT Logistics. In 2000 nam Kees de stap naar het zelfstandig ondernemerschap. ‘We werken voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Mooie organisaties met allemaal verschillende ICT-vraagstukken. Dat maakt ons werk ontzettend leuk en uitdagend om te doen. Huinink bestaat anno 2017 uit een enthousiast team van professionals. Ik ben trots op waar we nu staan en kijk er naar uit om met deze collega’s ons mooie bedrijf verder uit te bouwen.’

ICT-bedrijf Zeeland - Huinink ICT

Saskia Willemse | administratief medewerkster

Vrolijk, enthousiast en gek op cijfers! Dat is onze Saskia. Met veel passie en plezier zorgt zij ervoor dat onze (financiële) administratie helemaal up-to-date blijft. Daar zijn wij heel blij mee, want een correcte administratie is de motor van elk bedrijf!

ICT-bedrijf Zeeland - Huinink ICT

Michaella Huinink | inkoper

Michaella zorgt ervoor dat achter de schermen alles reilt en zeilt en het overzicht bewaard blijft. Naast inkoop zorgt Michaella o.a. ook voor het agendabeheer en de offertes.

Rémi Vader - systeembeheer Huinink Zeeland

Remy Vader | medewerker servicedesk

Als u contact met ons opneemt, is de kans heel groot dat u Remy aan de lijn krijgt. Bij Huinink neemt hij niet alleen als eerste de telefoon op, maar hij weet ook alles van telefonie. Verder legt hij wifi aan voor klanten van Greenet, waarvan we installatiepartner zijn. Hij drumt bij twee orkesten en een slagwerkgroep.

Babette Steenbergen – planning Huinink

Babette Steenbergen | planning

Babette staat haar mannetje in de ICT. Zo legde ze eerst wifi-verbindingen aan, nu verzorgt ze vooral de planning.

Sverre Vogelaar – systeembeheerder Huinink Zeeland

Sverre Vogelaar | systeembeheerder

Heeft u een computerprobleem? Sverre rust niet tot het is opgelost! Een slimme jongen dus. En hij is ook nog eens heel handig en weet van aanpakken.

Huinink, uw partner in ICT Zeeland

Ramon Rottier | systeembeheerder

Ramon is onze technische rots in de branding. Storingen of gecompliceerde vraagstukken. Ramon draait zijn hand nergens voor om. Hij pakt het op en zorgt ervoor dat binnen een mum van tijd alles naar wens van onze klanten werkt.

Huinink, uw partner in ICT Zeeland

Youp en Tim | toezichthouders

Wij houden toezicht op onze baasjes en ons team. Een hele belangrijke taak, dus u komt ons zeker tegen als u een bezoekje brengt aan Huinink.

Meer weten?

Wij helpen u graag!