Zorg

De gezondheidszorg staat onder druk. Dat vraagt om snelle en slimme ICT-oplossingen. Daarnaast werken wij op het gebied van E-Zorg nauw samen met PharmaPartners en zijn wij volledig bekend met het Huisartsinformatiesysteem. Huinink biedt de totaaloplossing om ook de zorg te ontzorgen! Onderstaand treft u een aantal diensten die wij voor u kunnen verzorgen.

Cameratoezicht

Er zijn tal van situaties in de zorg continu toezicht wenselijk is. Denk bijvoorbeeld aan een kleinschalige woonomgeving of cliënten die moeilijk ter been zijn. Cameratoezicht biedt dan extra veiligheid voor de cliënt en diens omgeving. Door de inzet van camerasystemen kunnen eventuele onveilige situaties direct gemonitord worden. Zo geeft het systeem een melding als een cliënt langer dan normaal in de badkamer verblijft. Op deze wijze kan er sneller hulp worden geboden aan de cliënt.

Camerasystemen zorgsector Zeeland - Huinink ICT en telefonie
Huinink ICT - wifi voor horeca en recreatie Zeeland

Wifi

Een goede wifi-verbinding kan het verblijf in de wachtruimte aangenamer maken. Naar aanleiding van een persoonlijk gesprek kijken wij welke capaciteit nodig is om uw praktijk of zorgcentrum wifi-proof te maken.

Printen

Wij zijn installatiepartner van Pharmapartners en leveren onder meer printers met ingebouwde Pharmacom fontset. Hiermee kunnen apothekers en apotheekhoudende huisartsen direct medische pictogrammen, symbolen en barcodes printen. U kunt ook het logo van uw apotheek laten inbouwen, zodat het gelijktijdig afgedrukt kan worden op documenten met farmaceutische informatie. Verder kunnen A6 documenten direct vanuit de papierlade worden geprint, waardoor recepten gemakkelijk afgedrukt kunnen worden.