Recreatie en horeca

Voor de Zeeuwse horeca en recreatieve sector is Huinink een bekende partij. Van registratie- tot betalingssystemen. Van wifi tot toegangssystemen. En van beveiligingscamera’s tot informatieschermen. Voor campings, vakantieparken, strandpaviljoens en meer bieden wij een totaaloplossing!

Hardware voor keukensystemen

De keuken is een belangrijk onderdeel van uw bedrijf. Hoe efficiënter uw keukenbrigade werkt, hoe beter. Door middel van keukensystemen krijgen uw koks de bestellingen op een snelle en eenvoudige wijze door. Hierdoor bespaart u kosten en zorgt u voor een efficiëntere communicatie en meer werkplezier. Huinink verzorgt de hardware en werkt samen met specialisten die de software hiervoor kunnen verzorgen.

Reserveringssystemen horeca en recreatie Zeeland - Huinink
Camerasystemen horeca en recreatie Zeeland - Huinink

Camerasystemen

Onze camerasystemen doen veel meer dan het bewaken van uw eigendommen en veiligheid. Ze bieden ook inzage in het aantal gasten, de tijd die een gast gemiddeld in uw etablissement verblijft en meer. Door middel van onze camerasystemen krijgt u nog meer inzage in kostenbeheer en mogelijke omzetkansen. Ook kunt u de klantbeleving optimaliseren door terugkerende gasten te verwelkomen met een leuke actie.

Hardware voor toegangscontrolesystemen

Elektronische toegangscontrolesystemen stellen u in staat om de toegang tot uw gebouw of terrein te beheren. Door op maat gemaakte gebruikerskaarten bepaalt u zelf wie, waar en wanneer iemand toegang heeft tot uw terrein of gebouw(en). Huinink verzorgt de hardware en werkt samen met specialisten die de software hiervoor verzorgen.

Toegangssystemen horeca en recreatie Zeeland - Huinink
Kassa- en registratiesystemen horeca en recreatie Zeeland - Huinink

Hardware voor reserveringssystemen

Met de reserveringssystemen van Huinink creëert u overzicht en houdt u controle op de capaciteit. U voorkomt dubbele boekingen en krijgt inzage in uw klantenbestand. Zijn er specifieke dieetwensen of dient u rekening te houden met mobiliteit? Door middel van ons reserveringssysteem kunt u daar mooi op inspelen! Huinink verzorgt de hardware en werkt samen met specialisten die de software hiervoor verzorgen.

Inspiratieschermen

Leuke bezienswaardigheden in de buurt, de weersvoorspelling, het menu en meer. Bij regen past het systeem zich aan de mogelijke activiteiten aan. Zo krijgen uw gasten altijd op een inspirerende en interactieve wijze de juiste informatie te zien.

Inspiratiescherm Zeeland - Huinink
Kassa- en registratiesystemen horeca en recreatie Zeeland - Huinink

Hardware voor kassasystemen

Als het gaat om goede kassasystemen voor de horeca en recreatieve sector, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden in samenwerking met een softwareleverancier een breed scala aan mogelijkheden. Samen zoeken wij een passende oplossing voor uw bedrijf.

Wifi

Uw gasten brengen per dag veel tijd online door. Een goede wifi-verbinding is dan ook onmisbaar. Ook voor tijdelijke locaties, campings, strandtenten en vakantieverblijven bieden wij de ideale maatwerkoplossing!

Huinink ICT - wifi voor horeca en recreatie Zeeland
Huinink ICT - ICT voor horeca en recreatie

Inloggen op wifi via Facebook

Wij kunnen ervoor zorgen dat uw gasten via Facebook in kunnen loggen om toegang te verkrijgen tot de wifi. Naast een goede wifi-verbinding werkt u dan tegelijkertijd aan de PR van uw bedrijf. Klinkt interessant toch? Wij informeren u graag over de mogelijkheden!