Gemeenten

Ook voor gemeenten bieden wij een breed pakket aan diensten. Het inrichten van nieuwe netwerken of aanpassingen verrichten op de huidige.
Werkplekken inrichten met de juiste hardware zoals laptops en werkstations. De installatie en het onderhoud verzorgen van presentatiemiddelen, zoals presentatieschermen en iPads. Ook voor informatieschermen weten gemeenten de weg naar Huinink te vinden!

Hardware en meer

Voor diverse gemeenten leverden wij hardware werkplekapparatuur, laptops, beeldschermen, mobiele devices en accessoires. Daarnaast dragen wij zorg voor het complete beheer en onderhoud, installatie op locatie en afvoer van oude apparatuur, inclusief dataverwijdering en overige dienstverlening.

Tips Huinink - ICT Zeeland
Presentatiemiddelen huren Zeeland - Huinink

Presentatiemiddelen

In een professionele kantooromgeving zijn goede presentatiemiddelen noodzakelijk. Voor wat betreft presentatiemiddelen zijn er heel veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan touchscreens of interactieve whiteboards. Ook voor beamers en vergaderen via de iPad kunt u bij ons terecht. Op basis van uw wensen en gebruik voorzien wij u graag van een maatwerkadvies.

Wifi

Een goede wifi-verbinding is belangrijk voor uw bezoekers. Om even de mail te checken, te internetten of berichten te lezen en posten op social media.
Dat maakt een bezoekje aan het gemeentehuis nog prettiger.

Huinink ICT - wifi voor horeca en recreatie Zeeland
Huinink ICT - informatieschermen gemeenten Zeeland

Informatieschermen

Door middel van informatieschermen informeert u uw burgers wat er zoal speelt in uw gemeente. Denk bijvoorbeeld aan nieuwbouwplannen, wegwerkzaamheden, bijzondere momenten en meer. Deze informatieschermen plaatsen wij met name in wachtruimtes. Daardoor worden uw burgers nog beter geïnformeerd.