Audev - wifi en telefonie Huinink

Nieuwe wifi en telefonie voor Audev

Audev ontwikkelt en implementeert CarIT in auto’s op de markten van Europa, Azië en Amerika. Het bedrijf is actief sinds 1986 en komt van origine uit Duitsland. Hier richtte Jos Schrier het bedrijf op, later kwam Wimco Driesse als CIO erbij. In Nederland is het bedrijf gevestigd in Dordrecht en heeft het VCD Automotive in Eindhoven als distributeur.

Auto-industrie

De software voor in auto’s, voluit genoemd is dit het Dealer Management System CarIT, is gebaseerd op de enorme hedendaagse dynamiek in de informatietechnologie en in de auto-industrie. De software is zo flexibel dat het zich kan aanpassen aan de behoeftes en ontwikkelingen in de markt.

AUDEV - Automotive Software Developers - Huinink

Wifi en telefonie

Huinink heeft dit mooie bedrijf mogen voorzien van wifi. Daarvoor is in het kantoor van Audev in Dordrecht uitgemeten waar wel en geen bereik was in het pand middels een site survey. Aan de hand van dit onderzoek is gebleken dat er 3 access points, op elke verdieping één access point, nodig waren.

VoIP-telefonie

Nadat de wifi-verbinding gerealiseerd was, werd ook de telefonie vernieuwd. Het kantoor in Dordrecht van Audev is namelijk overgegaan naar VoIP-telefonie. Het grote voordeel voor Audev van deze twee vernieuwingen door Huinink zijn kostenbesparing en gebruiksgemak.