Printer - Huinink

Nieuwe printer nodig? Neem een abonnement!

Is het bij u op de werkvloer gelukt om papierloos te werken? Waarschijnlijk niet, want uit onderzoek blijkt dat driekwart van de werknemers toch niet zonder printer kan. Er wordt dus dagelijks heel wat geprint. Maar als je toe bent aan een nieuwe printer, is dat een behoorlijke investering.

Ook aan toners, papier en onderhoud hangt een stevig prijskaartje. Managed Print Services (MPS) is dan een uitkomst. ICT-bedrijf Huinink biedt verschillende mogelijkheden: het kopen of leasen van een printer.

Printer kopen of leasen

Het kopen van een printer is iets goedkoper, maar je bent wel een groot bedrag ineens kwijt. Een aanslag op je cash-flow dus. Kees Huinink: “Een grote printer kost al gauw 4.500 euro. Wij kunnen daarvoor de financiering regelen. Je betaalt dan verder alleen nog een maandelijks bedrag voor onderhoud en toners.”

Een andere optie is lease, waarbij je maandelijks een bedrag betaalt voor de printer en daarnaast een bedrag voor service en toner. Eén van de voordelen daarvan is dat je altijd over de nieuwste technologie kunt beschikken. Je kunt je printer immers, net als bij een auto, na een paar jaar inruilen voor een nieuwer model.

Vooraf afkopen of achteraf betalen

Uiteindelijk rolt er, afhankelijk van koop of lease en van het type printer, een prijs per kopie uit. Je kunt dit vooraf afkopen met een vast bedrag per maand. Of achteraf de werkelijke kosten betalen. Dat kan interessant zijn voor bouwbedrijven die bijvoorbeeld in de zomervakantie een maand dicht gaan.

Printer kopen of leasen Zeeland

Totaalpakket

“We werken samen met Ricoh en Tech Data via een Smart Print&Connect Portal. Dat is een totaalpakket van hardware, materialen en service. Je doet zaken met ons en maakt dus gebruik van onze ICT-kennis, maar profiteert ook van de printprofessionals van Ricoh”, vertelt Kees Huinink.

Op het moment dat er een printer is geïnstalleerd treedt er een DCA (Data Collection Agent) in werking die onder andere registreert wanneer de toner bijna vervangen moet worden en wanneer service nodig is. De printer bestelt dus zelf zijn toner. Via Tech Data wordt de toner vervolgens opgestuurd en Ricoh pakt op zijn beurt de service op.

Contracten

Je kunt contracten afsluiten voor drie, vier of vijf jaar. Kees Huinink: “Een ander pluspunt is transparantie over de kosten van printing. En je hebt er geen omkijken meer naar! Bovendien kunnen we deze manier van printen voor een scherpe prijs aanbieden.”

Contact

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op via tel. 0111 – 67 62 62 of info@huinink.nl