VoIP-centrale Market Plaza

MarketPlaza kiest voor clouddiensten ForceFusion!

De winkels van Market Plaza (Albert Heijn, Gall & Gall en Etos) in Bruinisse en Burgh-Haamstede ondergingen in 2019 een flinke metamorfose. ForceFusion realiseerde toen de netwerkinfrastructuur, camerasystemen een telefooncentrale en telefoontoestellen. Recent kregen wij de mooie opdracht om alle werkplekken naar de cloud van ForceFusion te migreren. Wist u dat onze cloud ook veel voor uw organisatie kan betekenen? Lees er meer over in dit blog!

AVG-proof clouddiensten
Het migreren van werkplekken was een complex traject. Zo moest ook de Exact-omgeving gemigreerd worden. Deze hebben we gelijk omgezet naar de laatste softwareversies. Ook hebben we verschillende koppelingen met andere pakketten gerealiseerd. Eén van de voordelen van de cloudomgeving van ForceFusion is dat wij deze vanuit Nederland beheren. Al onze clouddiensten bieden wij aan vanuit onze eigen datacenters in Zeeland. Uw data staat veilig bij een deskundige partij die onder het Nederlands recht werkt. Zo bent u verzekerd van AVG-proof clouddiensten, en dat geeft een gerust gevoel.

clouddiensten Huinink ICT

Welke voordelen hebben onze clouddiensten voor u?
Onze clouddiensten hebben nog meer voordelen. We zetten ze graag voor u op een rijtje:

1: Duurzaamheid
Duurzaamheid staat bij ForceFusion in een hoog vaandel. We kiezen bewust voor duurzame oplossingen en maken daarom zoveel mogelijk gebruik van ‘groene’ componenten. Elk datacenter heeft koeling nodig, dus ook die van ForceFusion. Onze koelinstallaties zijn echter zo ontworpen dat ze voor een groot gedeelte van het jaar gebruik maken van de buitenlucht. Hierdoor realiseren we een aanzienlijke energiebesparing.

2: Flexibel en schaalbaar
Cloud computing is als oplossing geen grote zwarte doos die u in één keer moet afnemen. Vanzelfsprekend gaan wij flexibel om met reeds gedane investeringen en kiezen wij samen met u voor het economisch meest verantwoorde implementatie traject, welke stapsgewijs volledig kan migreren naar definitieve oplossingen. Ook (tijdelijk) extra servercapaciteit toevoegen kan snel en eenvoudig.

3: Veilig: Ondanks dat functionaliteiten en data altijd en overal beschikbaar kunnen zijn, is het een veilige oplossing die voldoet aan strenge regels rondom informatiebeveiliging, zoals de NEN7510 en ISO27001.

4: Kostenbesparing: U betaalt alleen dat wat u gebruikt en bespaart op hardware, stroom, (server)ruimte en licenties. Doordat we officieel VMware Service Provider zijn, kunnen we u een virtuele omgeving aanbieden tegen een scherp tarief met minimale eenmalige investeringen.


Clouddiensten ForceFusion
Wilt u meer weten over de clouddiensten van ForceFusion? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!
Wij informeren u graag over de mogelijkheden!