VoIP-centrale Market Plaza

Market Plaza’s op Schouwen-Duiveland lopen voorop

De winkels van Market Plaza in Bruinisse en Burgh-Haamstede ondergaan een flinke metamorfose. In Burgh-Haamstede verhuizen supermarkt AH, drogist Etos en drankwinkel Gall & Gall naar een nieuw en groter pand, dat half maart open gaat. In beide winkelcentra legde Huinink een nieuwe telefooncentrale aan en leverde ruim vijftig nieuwe telefoontoestellen.

“Wij hebben goede ervaringen met de dienstverlening van Huinink. Het hele project is prima verlopen”, vertelt Emil Raaijen van Marketplaza. In de zes winkels staan telefoontoestellen bij de servicebalie, in het magazijn, bij alle kassa’s en natuurlijk op kantoor. Naast de vaste toestellen is er ook een dekkend DECT-systeem geïnstalleerd. Daarmee kun je door het hele pand lopen, terwijl je draadloos belt met de vaste lijn.

Groot bereik

“Belangrijkste voorwaarde was een groot bereik met de vaste lijn. Er zijn een aantal piekmomenten op de dag als er vrachtwagens gelost moeten worden. Dan moeten onze medewerkers ook bereikbaar zijn op het laad- en losperron”, vertelt Raaijen. Een groot bereik is vooral van belang bij Etos en Gall & Gall. “Klanten bellen vaak met een vraag of een specifiek product nog aanwezig is in de winkel. Dan is het prettig als de medewerker al bellend naar het schap kan lopen om antwoord te geven.”

VoIP-centrale

“We gaan van heel erg verouderde apparatuur naar nieuwe toestellen. Met deze nieuwe telefooncentrale hebben we veel meer mogelijkheden. We kunnen bijvoorbeeld makkelijker een conference call houden of met onze mobiele telefoon via de centrale bellen. We hebben dus altijd en overal dezelfde functionaliteit. En tussen de vestigingen bellen we gratis.”

“We zijn er heel blij mee. De medewerkers van Huinink waren goed voorbereid, waardoor de overgang op rolletjes verliep. Eén druk op de knop en alles werkte. Ahold wil dat alle vestigingen in Nederland via internet gaan bellen. Met deze VoIP-centrale lopen we daar dus al op vooruit.”

VoIP-centrale Market Plaza

In Burgh-Haamstede verhuist Market Plaza half maart naar een nieuw pand.

Flexibel

Het voordeel van zakelijk bellen via internet is dat je als bedrijf heel flexibel bent. Je kunt makkelijk uitbreiden met extra toestellen op hetzelfde nummer. Ook kun je eenvoudig het vaste nummer doorschakelen naar een 06-nummer of gebruik maken van vast-mobiel integratie. Je kunt tijdelijk een andere boodschap inspreken, bijvoorbeeld met afwijkende openingstijden. Bovendien bespaar je er kosten mee, zeker als er sprake is van meerdere vestigingen.

Contact

Meer weten over de juiste ICT- en telefonie-oplossing voor je bedrijf? Neem dan contact met ons op via tel. 0111 – 67 62 62 of info@huinink.nl