Huinink Koortsscreening

Intelligente sensoren bieden de oplossing voor koortsscreening

Voorkom verdere verspreiding van het virus

Het griepseizoen is weer begonnen terwijl het coronavirus ook nog rond waart. Het aantal coronabesmettingen neemt in een rap tempo toe. Mensen kunnen een virus al bij zich dragen zonder zich daar echt van bewust te zijn, met alle gevolgen van dien.

Intelligente sensoren

Gewone maatregelen als afstand houden, handen wassen en een mondkapje dragen op plekken waar veel mensen bij elkaar zijn, helpen, maar er kan meer. In scholen, horecagelegenheden, verzorgingshuizen, restaurants, zwembaden en bij sportverenigingen. U kunt effectieve maatregelen treffen als u over de juiste gegevens beschikt. Hoeveel mensen bevinden zich er real time in een bepaalde ruimte, komen ze niet te dicht bij elkaar in de buurt, hoe is de luchtkwaliteit? Die vragen zijn te beantwoorden met behulp van intelligente sensoren die met elkaar communiceren door middel van slimme software.

Per ruimte monitoren

Met onze sensoren kunt u per ruimte de situatie monitoren en op basis van feitelijke gegevens tijdig het aantal mensen aanpassen en zo mede voorkomen dat een virus zich gemakkelijk verspreidt. Daarnaast is het noodzakelijk om vroegtijdig besmette personen te identificeren door de lichaamstemperatuur te meten bij de ingang. Koorts is weliswaar een niet-specifiek verschijnsel, maar vaak wel het eerste symptoom bij een COVID-19-infectie voordat de andere symptomen zich openbaren.

Desinfectiezuil met temperatuurmeter

Voor de detectie hebben we een mooie oplossing: een desinfectiezuil met geïntegreerde temperatuurmeter. In minder dan 5 seconden wordt contactloos de temperatuur van de bezoeker gemeten en vergeleken met de normaalwaarde. Krijgt de bezoeker ‘groen licht’, dan kan hij direct zijn handen desinfecteren en doorlopen. Veilig, simpel, snel en uiteraard AVG-proof.

Wilt u meer weten, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@huinink.nl of te bellen naar 0111 – 67 62 62.