wifi, camera's en telefonie

Wifi, camera’s en telefonie bij BeachClub Perry’s

Met mooi weer is het goed toeven bij BeachClub Perry’s, op het terras of op een ligbed op het loungedek. Maar ook bij minder fraai weer kun je er terecht. In de winter kun je er na een strandwandeling opwarmen bij de open haard en in het mooie interieur genieten van culinaire hoogstandjes. Huinink leverde er op ICT-gebied het hele pakket: wifi, camera’s, telefonie, pc’s, glasvezel en straalzenders.

Wifi op het strand

BeachClub Perry’s is de eerste club aan de ‘hotspot’ Brouwersdam, gezien vanuit Zeeland. Perry den Broeder en zijn team zorgen al meer dan 25 jaar voor gastvrijheid op het strand. Nieuw deze zomer is de verhuur van jetski’s. Ook kun je er vanaf dit seizoen banaanvaren en flyboarden.

“We willen onze gasten een vakantiegevoel geven. Daarom hebben we Mediterraanse invloeden verwerkt in de menukaart en in ons interieur. Ook de muziek is daarop afgestemd”, vertelt Walter Bien.

Alle gasten willen graag hun mail kunnen checken of kunnen internetten. ICT-bedrijf Huinink zorgde daarom voor snel draadloos internet op het strand. “Samen met Dickenz aan Zee hebben we glasvezel laten aanleggen. Daardoor hebben we meer dan voldoende bandbreedte om al onze klanten te voorzien van wifi. We stralen zelfs een gedeelte door naar beachclub Corazon!”

wifi, camera's en telefonie

Op de webcam kun je alvast zien wat voor weer het is op het strand.

Webcam

De camera’s binnen en buiten hangen er niet alleen voor de veiligheid. “Op de webcam kun je ook alvast zien wat voor weer het hier is. Dat is aan de kust vaak beter dan verder het land in. Je ziet ook hoe druk het is, hoe de wind waait en hoe hoog het water staat.”

“De samenwerking met Huinink bevalt ons erg goed. Niet voor niets noemen we Kees Huinink hier Tover Kees, omdat hij altijd alles voor elkaar tovert. Huinink heeft alle pc’s geleverd, zowel hier in de zaak als privé. Hij biedt goede service en zit natuurlijk bij ons om de hoek. Als we een probleem hebben, is dat vaak nog dezelfde dag opgelost. Zelfs in het weekend. En we waarderen de persoonlijke benadering.”

Zakelijke telefonie

Wilt u meer weten over de aanleg van wifi, glasvezel of beveiligingscamera’s? Of over zakelijke telefonie? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag over de mogelijkheden.