ICT-vacatures Zeeland

De leukste ICT-vacatures in Zeeland!

Op zoek naar een nieuwe baan? Maak een vliegende start bij Huinink! Met een locatie in Ellemeet is Huinink een bekende en toonaangevende speler in Zeeland op het gebied van ICT en telefonie. Met een tiental collega’s werken we aan de leukste projecten voor met name gemeenten, horeca, zorg en recreatieve sector. Steeds meer klanten maken gebruik van onze diensten. Daarom groeit ons bedrijf en zijn we op zoek naar twee nieuwe collega’s!

Eerstelijns en tweedelijns helpdeskmedewerker, fulltime

Functieomschrijving
Jouw taken bestaan uit:

– Het op klantvriendelijke wijze beantwoorden van de telefoon en supportmails;
– Het oplossen van issues, ticket- en tijdregistratie en het bewaken van de status;
– Het proactief meedenken met de klant. Naast het bieden van een oplossing denk je mee over mogelijke verbeterpunten;
– Het beantwoorden van vragen m.b.t. Office-toepassingen, Exchange 365 en antivirusoplossingen;
– Het inrichten van een netwerk (DHCP,DNS, AD, NTFS-rechten);
– Het inrichten van werkplekken, telefonieomgevingen gebaseerd op VoIP en het uitleveren van diverse andere hard- en software, zowel
remote als on-site;
– Het beheren en onderhouden van verschillende klantomgevingen. Denk hierbij aan het installeren van updates en het controleren en
herstellen van verschillende processen;
– Het documenteren, wijzigen en registeren van hard- en software;
– Overige ICT-werkzaamheden.

Functie-eisen
Om jouw taken goed uit te voeren:

– Ben je fulltime beschikbaar;
– Beschik je over een mbo+-niveau;
– Beschik je over een rijbewijs;
– Beschik je over minimaal 1 jaar recente en relevante werkervaring binnen de ICT-branche, bij voorkeur als helpdeskmedewerker;
– Zit oprechte klantvriendelijkheid in je genen;
– Ben je een initiatiefrijke, vrolijke teamplayer.

Wat wij bieden
Bij Huinink kom je in een warm bad. Een enthousiast team neemt je graag mee in de ICT-vraagstukken van onze klanten. Het is gezellig bij ons op kantoor en onze arbeidsvoorwaarden zijn meer dan marktconform. Vanzelfsprekend bieden wij jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Solliciteren
Interesse? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV vóór 14 juni naar Kees Huinink, directeur, via kees@huinink.nl. En wie weet mogen wij jou snel als nieuwe collega verwelkomen!

Stageplaats ICT niveau 4 (flexibel)

Onze kennis delen wij graag met een jongere generatie. Daarom zijn stagiaires bij ons meer dan welkom! Huinink is een ECABO erkend leerbedrijf en heeft een samenwerkingsverband met Scalda in Vlissingen en het Hoornbeeck College in Rotterdam waarvoor we bijvoorbeeld ook expertisesessies verzorgen.

Solliciteren ICT-vacatures Zeeland

Interesse? Stuur dan jouw CV en motivatie naar info@huinink.nl t.a.v. Kees Huinink (directeur). Zijn er vragen of wil je meer weten over deze leuke functie? Bel dan naar 0111 – 67 62 62 voor meer informatie.