BIG-nummer verplicht

BIG-nummer verplicht onder zakelijke e-mail

Per 1 januari 2021 is het voor veel zorgaanbieders wettelijk verplicht om in alle zakelijke e-mail het eigen BIG-nummer te vermelden. Lees meer hierover op de website van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Met Exclaimer kunt u dit betrouwbaar en snel binnen uw organisatie regelen. 

Het BIG-nummer kan handmatig worden toegevoegd. De kans bestaat echter dat dit (onopzettelijk) wordt aangepast tijdens het opstellen van een e-mail. En als het gaat om juridische compliance, bestaat er geen marge voor fouten. Exclaimer garandeert het juiste BIG-nummer onder alle zakelijke e-mails van uw organisatie. Daardoor hoeft u geen onnodige risico’s te nemen. De oplossingen die Exclaimer biedt voor het centraal beheren van e-mailhandtekeningen garandeert dat iedere medewerker de juiste e-mailhandtekening krijgt. Perfect volgens huisstijl en ongeacht vanaf welk apparaat. Eenvoudig, betrouwbaar en snel.

Voordelen van Exclaimer

  • Altijd de juiste handtekening en disclaimer vanaf welk apparaat dan ook, inclusief smartphones, tablets en Macs.
  • Automatisch toevoegen van contactgegevens uit uw eigen systeem (AD), zodat iedere medewerker altijd de juiste informatie in de e-mailhandtekening heeft staan.
  • Beheert centraal, eenvoudig en snel alle handtekeningen binnen uw organisatie.

Extra marketing-communicatiekanaal

Naast het BIG-nummer kunt u uw e-mailhandtekeningen ook gebruiken voor het communiceren van bijvoorbeeld evenementen, openingstijden, bezoekuren, werktijden, werkdagen, directe telefoonnummers of coronamaatregelen voor individuele locaties, afdelingen, groepen of personen.

Meer weten? Neem dan contact met ons op! Wij informeren u graag over de mogelijkheden passend bij uw organisatie.