Clearvox telefooncentrale

Afwijkende openingstijden? Laat het uw klanten weten

De feestdagen staan weer voor de deur. Misschien gaat uw bedrijf of winkel wel een paar dagen dicht. Wilt u uw klanten tijdig laten weten wat uw gewijzigde openingstijden zijn?

VoIP-telefooncentrale

Als u belt via internet, kunnen we de VoIP-telefooncentrale zo instellen dat bellers rond de feestdagen een bericht horen wanneer uw winkel of bedrijf gesloten is. Desgewenst spreken we het mp3-bericht zelfs voor u in.

Ook kunt u eenvoudig het vaste nummer doorschakelen naar een 06-nummer.

Kostenbesparing

En met zakelijk bellen via internet bespaart u ook nog eens kosten. De abonnementskosten zijn namelijk substantieel lager dan bij vaste lijnen. Heeft uw bedrijf meerdere vestigingen? Dan belt u onderling gratis, zelfs als die andere filialen in het buitenland zijn gevestigd.

Een ander voordeel is de flexibiliteit. U kunt bijvoorbeeld onafhankelijk van de locatie uitbreiden met extra toestellen op hetzelfde nummer. Ook kunt u vaste en mobiele nummers eenvoudig koppelen.

Mogelijkheden

Bij zakelijk bellen via internet zijn er twee mogelijkheden: u kunt kiezen voor een IP-gebaseerde telefooncentrale op locatie of voor een hosted-variant in de cloud. Wij adviseren u graag welke optie voor u het beste is. Lees meer over onze vaste IP-gebaseerde telefooncentrale.

Contact zakelijke telefonie

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden!