MKB kies voor de cloud

5 x waarom het MKB kiest voor de cloud

Werken in de cloud heeft veel voordelen. Ook het MKB kiest steeds vaker voor werken in de cloud. In dit blog leggen we u graag uit waarom!

1: Bestanden zijn real time beschikbaar
Alle werkdocumenten zijn real time beschikbaar voor uw medewerkers. Daardoor beschikt iedereen altijd over de juiste informatie. Dit bevordert de productiviteit en samenwerking binnen uw team.

2: Eenvoudig op- en afschalen
Het aantal werkplekken in de cloud past zich eenvoudig aan op krimp of groei van uw bedrijf. Zo voorkomt u te hoge investeringen in de software en betaalt u alleen voor het daadwerkelijke gebruik van de clouddienst.

3: Gegevens zijn 24/7 via het internet beschikbaar
Veel werknemers werken thuis of zijn vaak onderweg. Werkt u in de cloud, dan hebben uw medewerkers via het internet op elk moment van de dag toegang tot alle applicaties en bestanden.

4: Alle gegevens worden veilig opgeslagen
Cloud computing maakt gebruik van een server die niet binnen uw organisatie staat. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de back-ups.

5: Toegankelijkheid op maat
Huinink kan het werken in de cloud voor uw bedrijf helemaal op maat inrichten. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf aangeven welke werknemer toegang heeft tot welke bestanden.

Huinink gaat verder 

Ook heel belangrijk…..de kosten vallen reuze mee. Maar Huinink gaat verder. Ook hybride cloud, koppelingen tussen verschillende cloudplatforms, nemen wij graag voor onze rekening. Door te kiezen voor Huinink staat uw data in Nederland en valt het niet onder Amerikaans recht. Huinink biedt alle of enkele applicaties aan op elk apparaat wat met internet verbonden is. Daarbij maken wij gebruik van de hoogste veiligheidsmogelijkheden voor uw apparatuur, uw data en uw bedraad of draadloos netwerk. Security geld niet alleen voor het datacentrum of cloud. In de visie van Huinink start de security zodra er een (on)bekend apparaat verbinding maakt met uw netwerk.

Vragen?

Heeft u vragen over deze kwetsbaarheden? Neem dan contact met ons door een e-mail te sturen naar info@huinink.nl of bel naar 0111 – 67 62 62.